Dobogókő Kirándulásértesítő


Alba Teljesítménytúra 2017.09.30.

Nagyobb felbontás elérhető a képre kattintva!

Várunk szeretettel!

http://www.dobogokokirandulas.hu/

 

Újra látogatható turistautak, szilveszteri és ünnepi programajánló

Kedves Barátaink,

Jégkárok utáni helyreállítás jól halad, ezúton is köszönjük eddigi segítségeiteket, felajánlásaitokat! Természetesen maradt még munka a katasztrófa után, így továbbra is örömmel fogadjuk önkéntesek jelentkezését valamint a helyreállítást szolgáló adományaitokat a Jégkárok oldalon megadottak szerint.

A Dobogókő környéki túraútvonalak jelentős része újra látogatható - a pontos listát lásd itt: http://www.parkerdo.hu/latogathato

Élet a Pilisben fotókiállításunkat a jégkárok miatt év végéig meghosszabbítottuk, a képek továbbra is ingyenesen megtekinthetőek a Zsindelyesben, amely az ünnepek alatt is minden nap nyitva tart (december 24-én zárás a megszokottnál korábban, 15 órakor)!

December 21-én 11-17 óra között ismét megtartjuk adventi fényváró rendezvényünket, várunk benneteket szeretettel!

Karácsonyra és Szilveszterre a jégkárok miatti korábbi bizonytalanság következtében sok szabad helyünk maradt, így akár 40 fő részére is tudnunk még szállást és ünneplést biztosítani! - A szilveszteri időszakban a jurtaszállás csak a szilveszteri csomagban érhető el!

Legközelebbi Dobkörünket a Szilvesztert követően rendhagyó módon nem január első péntek estéjén, hanem  január 9-én tatjuk. Ezt követően a Dobkörök továbbra is minden hónap első péntek estéjén várhatóak.

Több médiumban félrevezető módon olyan hírek jelentek meg, miszerint ezen a télen már nem lesz síszezon Dobogókőn, szeretnénk benneteket ezúton is tájékoztatni, hogy a hír nem igaz. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jégkárok után a síszezon kezdetéig végezzünk a szükséges helyreállítási munkálatokkal és fogadni tudjuk a sportolni vágyókat a dobogókői sípályán és erre minden reményünk meg is van pillanatnyilag!

Várunk szeretettel Dobogókőre!

Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Rendkívüli hírlevél

Kedves Barátaink,

Sajnos a dobogoko.org technikai problémák miatt a napokban többször nem volt elérhető. Szolgáltatónk dolgozik a hiba javításán. Ha emiatt a pénteki dobkör és a szombati spirituális túra lapját nem érnétek el, úgy kérjük, hogy az alábbi ideiglenes linken keressétek, a tartalmakat:

http://www.dobogokokirandulas.hu/spiritualistura

http://www.dobogokokirandulas.hu/dobkor

Megértéseteket köszönjük, várunk szeretettel mindkét rendezvényünkre:

Mácsai Tamás, Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Prédikálószék körtúra augusztus 09-én!

Sziasztok!

A viharos hétköznapok után végre úgy néz ki, szombaton nyugodt kiránduló idő lesz!

Ennek örömére meghirdettük azt a túrát, ami talán a legtöbb szépséget fűzi fel 16 km-re, ami Dobogókőről egy nap alatt elérhető: Prédikálószék körtúra egy kis csavarral!

További információ, leírás és túratérkép elérhető az alábbi hivatkozással:

http://www.dobogokokirandulas.hu/Kortura2014aug09

Az ezt követő hétvégére sem maradtok programajánlat nélkül!

Dobogókő és a Zsivány-sziklák bemutatása szombaton

Kedves Barátaink,

augusztus 2-án, szombaton a spirituális túrát követően 15:00-tól egy kisebb körtúrát teszünk, melynek során megtekintjük Dobogókő nevezetességeit valamint a Zsivány-sziklákat. Ezen kirándulásról részletesebb információt itt találtok >>

Spirituális túráink részleteiről ezen oldalon tájékozódhattok >>

Egyúttal örömmel értesítünk Benneteket, hogy az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a Dobogókőről bejárható kirándulóhelyekről immár újabb információk (túrahossz, szintemelkedés, időigény) valamint a vonatkozó térképek is elérhetőek oldalunkról >>

November végi híreink

Kedves Barátaink!

Az idei év legnagyobb túrája a "Nagy körtúra Dobogókőről" volt, amelynek részletes leírását valamint a hozzá kapcsolódó fényképeket megtaláljátok az esemény oldalán: https://www.facebook.com/events/640621699305646/